Kine kom til Stavne med et stort ønske om å få jobb. Hun hadde bakgrunn fra matfag på videregående skole og et fagbrev i Industriell matproduksjon. 4Service viste seg å være bedriften som skulle gjøre drømmen mulig. 

4Service har i mange år hatt fokus på sosial bærekraft gjennom å gi mennesker mulighet til å prøve seg i arbeidspraksis, opparbeide seg verdifull arbeidserfaring og de har også ved flere tilfeller ansatt folk via denne ordningen. Bedriften sin positive og inkluderende holdning er ikke bare viktig, men også inspirerende.

Stavne har tidligere samarbeidet med 4Service med gode erfaringer. På bakgrunn av Kine sin kompetanse var bedriften et naturlig valg å ta kontakt med. Også denne gang ble det en positiv mottakelse da Stavne tok kontakt med forespørsel om utprøving. 

-    Hvor viktig er det å ha gode samarbeidspartnere som Stavne og tilsvarende? spør Tone Hartviksen.

-    Det er kjempeviktig. Stavne har en egen kantine hvor de får prøvd ut folk og kan komme til oss med kandidater som de vet fungerer på sitt vis. Det er en kjempefordel for vår del, svarer driftsleder Tone Setsaas.

Bilde av en kvinne som jobber på et kjøkken

4Service har lang og god erfaring med å etablere og drifte flere restauranter og kantiner med hver sin unike identitet. Det ble inngått avtale om arbeidspraksis for Kine hos en av disse - De Tre Stuer i Trondheim. Kantineleder Hanne Beate Nilssen trekker frem medbestemmelse og mestring for jobbsøker, samt god kommunikasjon som viktige element på spørsmålet om hva som skal til for å lykkes:

-    Se hva hun føler at hun takler, hva hun syns er greit, men da spør jeg gjerne, sier kantineleder Hanne Beate Nilssen.

Det som startet med en arbeidspraksis, resulterte i fast ansettelse i varig tilrettelagt oppfølging (VTO) for Kine. Hun stortrives som kantinemedarbeider og har nå jobbet ved De Tre Stuer i 6 måneder. 4Service er en stor bidragsyter til å skape et inkluderende arbeidsliv, og bedrifter som dette spiller en avgjørende rolle for forvaltningen av sosial bærekraft nå og i fremtiden. 

Se den inspirerende videoen om det gode samarbeidet mellom Kine, 4Service og Stavne Arbeid og Inkludering:Ønsker din bedrift å vite mer om hvilke tjenester vi tilbyr, eller ønsker dere et samarbeid?

Ta kontakt med oss i dag!