Ryddig og proff partner

- Det er viktig å bidra til at folk får en mulighet i arbeidslivet, sier lagersjef Morten i Møbelringen Metro i Lørenskog. Lagersjefen forteller at det er givende å bistå med dette. Han forteller ivrig mens han illustrerer med hånden: - Vi ser at folk har en bratt læringskurve i starten, og at de fleste tar arbeidsoppgavene etter hvert. Morten oppfatter Nitor som en ryddig og proff partner. Det er også en fordel at det er lett å komme i kontakt veilederne på Nitor, og han skryter av jobben de gjør. - Det at Nitor er en lokal aktør her på Lørenskog som kjenner arbeidsmarkedssituasjonen godt er også viktig, sier han.

Møbelringen ansatte for tre år siden en deltaker fra Nitor, som fortsatt jobber der og stortrives. Han bistår nå med opplæring av Robert som er i praksis på lageret nå.

God oppfølging

Robert skryter av Møbelringen og oppfølgingen han har fått, og sier at han føler man blir satt pris på. - Her får man jobbe i eget tempo og de som jobber der er hyggelige, sier han. Her er det fokus på å lære mest mulig og man får god oppfølging. Morten skyter inn at de er veldig fornøyde med jobben Robert gjør.
- Nitor er viktig med en støttespiller som heier på deg, samtidig som du blir «pusha» litt, sier han. Han trekker frem viktigheten av å bli sett. Det var også Nitor som koblet han og bedriften sammen, noe han er strålende fornøyd med.
Ønsker din bedrift å rekruttere fra oss?

Vi heier på bedrifter som Møbelringen og personer som Morten, daglig leder Carsten og andre ansatte som er med å gi  folk muligheter til å lykkes i arbeidslivet.

Vil din bedrift å bidra til at flere kan komme inn i arbeidslivet?
Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan bistå dere. 

Sammen kan vi bidra til et sosialt bærekraftig samfunn hvor ingen står utenfor.