Etter å ha slitt gjennom turbulente år på skolen, var det vanskelig å beholde praksisplassen og jobben min. Å falle utenfor samfunnet skapte en ensomhet som trakk meg ned i et hull der jeg ikke så hvorfor jeg skulle fortsette.

Min læring:

  1. Analyser og reflekter over deg selv.
  2. Prøv å åpne deg opp for foreldrene dine.
  3. Få profesjonell hjelp fra noen du stoler på.
  4. Bruk verktøyene som er tilgjengelige for å finne en jobb.
  5. Det er viktig å ha en jobb du liker.
  6. Det er greit å være redd.
  7. Føl at du lever.

Se hele intervjuet mitt for å se hvordan jeg endelig åpnet opp mine undertrykte følelser og begynte å innse hvordan barndommen min fortsatt påvirket meg. Lær hvordan det å bli støttet av en arbeids- og inkluderingsbedrift, tillot meg å utvikle min egenverd og selvtillit, og hvordan dette hjalp meg til å begynne å bygge det livet jeg ønsket for meg selv.

Dette er min historie:

 

 

Intervjuene er produsert av vår gode samarbeidspartner The Human Aspect.

Vi gir deg mulighet til å lykkes i arbeidslivet

Kopano er en landsdekkende kjede av Norges ledende arbeids- og inkluderingsbedrifter, som er eid av det offentlige. Vi jobber for at alle, uansett forutsetninger og drømmer, skal kunne lykkes i arbeidslivet. Vi mener at alle har en kompetanse som kan være til nytte i arbeidslivet. Ønsker du å komme inn i arbeidslivet? Ta kontakt med oss i dag!

- Måten du kan få støtte fra en arbeids- og inkluderingsbedrift i Kopano på, er egentlig veldig enkelt: Enten kan du få saksbehandleren din i NAV til å sette deg i kontakt med de eller møte opp der de holder til.

Finn din nærmeste Kopano-partner og snakk med en av våre veiledere:

Agder
Finnmark
Innlandet
Møre og Romsdal
Nordland
Oslo
Rogaland
Telemark
Telemark og Vest-Viken
Troms
Trøndelag
Vest-Viken
Vestfold
Øst-Viken

 

Ingenting blir gjort før du tar initiativ til det.
Joachim