Jeg hadde forsømt mine egne behov så lenge at jeg tror jeg følte at jeg fortjente mitt voldelige forhold. Da jeg vokste opp, måtte jeg sette til side mine egne behov og følelser for å ta vare på min syke mor og søsknene mine. Jeg presset på i hamsterhjulet til jeg havnet i en arbeidsulykke som satte meg på sidelinjen, og til slutt innhentet mine egne undertrykte følelser meg. På dette tidspunktet fant jeg meg selv begrenset i et voldelig forhold som fratok meg enhver verdi, til det punktet hvor jeg følte meg fullstendig verdiløs og uten håp.

 

Se hvordan ulykken hjalp meg til å innse at jeg ikke kunne fortsette å undertrykke mine egne behov for å glede andre. Jeg gikk dypere inn i min egen historie og skjønte hvor det hele startet.

 

Lær hvordan dette hjalp meg til å samle styrke for å bryte ut av det voldelige forholdet mitt og begynne å gjenoppbygge min egen selvverd. Det var her den unike støtten fra en Kopano-partner hjalp meg med å gjenoppdage meg selv - og starte på en reise for å integrere mine turbulente opplevelser som en godkjennelse i min nye karriere.

Dette er min historie og mine tips til deg som er i samme situasjon:

Intervjuene er produsert av vår gode samarbeidspartner The Human Aspect.

Vi gir deg mulighet til å lykkes i arbeidslivet

Kopano er en landsdekkende kjede av Norges ledende arbeids- og inkluderingsbedrifter, som er eid av det offentlige. Vi jobber for at alle, uansett forutsetninger og drømmer, skal kunne lykkes i arbeidslivet. Vi mener at alle har en kompetanse som kan være til nytte i arbeidslivet.

Ønsker du å komme inn i arbeidslivet? Ta kontakt med oss i dag!

Finn din nærmeste Kopano-partner og snakk med en av våre veiledere:

Agder
Finnmark
Innlandet
Møre og Romsdal
Nordland
Oslo
Rogaland
Telemark
Telemark og Vest-Viken
Troms
Trøndelag
Vest-Viken
Vestfold
Øst-Viken

 

Du bør revurdere hva kjærlighet betyr for deg

Nayra