Utenforskap og rusmisbruk

Sindre var veldig kreativ og nysgjerrig, men følte seg også utenfor og misforstått. På ungdomsskolen havnet han i et miljø som misbrukte rus. 

- Min avhengighet hadde tatt over livet mitt og begrenset meg til leiligheten min på jakt etter mitt neste high. Da jeg vokste opp følte jeg meg som en outsider, og da jeg plutselig ble ønsket velkommen inn i den populære gruppen, ville jeg bli. Da gruppen eksperimenterte med narkotika, holdt jeg avstand i lang tid, men til slutt ble jeg med. Forbruket eskalerte sammen med konsekvensene av å prøve å skjule det, og livet mitt begynte å glippe, deler Sindre åpent i hans intervju med våre gode samarbeidspartner The Human Aspect.

Se hele intervjuet hans her:

 

Troen på å skape sin karriere

Intervjuet til Sindre handler om rusmisbruk, depresjon og udiagnosisert ADHD. Han snakker også om hvordan han oppdaget mer om seg selv i behandling etter endelig å ha søkt hjelp. Han forteller hvordan han fikk tilbake motivasjonen til å ta kontroll over livet sitt, og hvordan en arbeids- og inkluderingsbedrift hjalp han med å utforske hans ferdigheter og lidenskap innen film. - Dette tillot meg å føle meg verdig for den jeg er, og få troen på at jeg kan skape både det livet og karrieren jeg ønsker, sier Sindre. - Det er veldig lett å tro at hvis du ikke har gått skoleruta som alle andre har lagt fram, så vil man for alltid være på utsiden. Det stemmer ikke. Det er ikke sånn at du ikke har mulighet til å utdanne deg senere. Det er heller ikke sånn at man er nødt til å ha utdannelse for å ha få en god jobb eller starte noe man kan få glede ut av, sier han. 

Vi gir deg mulighet til å lykkes i arbeidslivet

Kopano er en landsdekkende kjede av Norges ledende arbeids- og inkluderingsbedrifter, som er eid av det offentlige. Vi jobber for at alle, uansett forutsetninger og drømmer, skal kunne lykkes i arbeidslivet. Vi mener at alle har en kompetanse som kan være til nytte i arbeidslivet. Ønsker du å komme inn i arbeidslivet? Ta kontakt med oss i dag!

Finn din nærmeste Kopano-partner og snakk med en av våre veiledere:

Agder
Finnmark
Innlandet
Møre og Romsdal
Nordland
Oslo
Rogaland
Telemark
Telemark og Vest-Viken
Troms
Trøndelag
Vest-Viken
Vestfold
Øst-Viken

"Alt som har skjedd frem til nå, gjør deg til hvem du er" - Sindre Mathisen