Cecilie Millerjord startet i Agenda sin cateringproduksjon, hvor hun jobbet som sjåfør med vareleveringer og i perioder inne med matlaging.

Med en forståelsesfull veileder som støttet henne gjennom hele prosessen, begynte Cecilie å se løsninger der hun tidligere hadde sett problemer. Ved hjelp av karriereveiledning og intern arbeidsutprøving, ble hun i stand til å styrke seg selv og forberede seg på en ekstern utprøving. Dette var en viktig faktor i å ta steget videre og motivasjon til praksis utenfor Agenda.

 - Jeg fikk en veldig forståelsesfull veileder som lyttet og var med på tilrettelegging, og som gjennom karriereveiledning fikk meg til å se løsninger der jeg tidligere så problemer, sier Cecilie.

En dag, mens hun handlet på Rema 1000 Ankenes, la hun merke til en stillingsannonse hvor de søkte etter flere ansatte. - Veilederen min på Agenda støttet meg fullt ut i mitt spontane forslag, og atter en gang hjalp hun meg å finne en løsning og fremgangsmåte for å søke stillingen, sier Cecilie.
 
Agenda gjorde derfor en avtale med arbeidsgiver om at hun fikk prøve seg i arbeidspraksis i to uker. Dette for å avklare om hun kunne trives i jobben, og arbeidsgiver fikk se om hun var rett kandidat.

- Disse ukene ble min jobbsøknad, og jeg fikk etter to uker kontrakt på deltidsstilling i 50%. Jeg opplever at det var mye lettere å vite hva jeg søkte på etter å ha fått prøve ut jobben først, sier den positive arbeidstakeren. 

Cecilie sammen med butikksjef Harald Anthonsen

Cecilie har nå jobbet på Rema 1000 Ankenes i litt over 1 år og stortrives. Butikksjef Harald Anthonsen er strålende fornøyd med Cecilie og å kunne bidra sammen med Agenda.
 
Ønsker din bedrift å være en inkluderende arbeidsplass og gi flere mennesker muligheten til å delta i arbeidslivet? Ta kontakt med oss i Kopano (finn din nærmeste av våre partnerbedrifter her)

Sammen kan vi skapet arbeidsliv med plass og muligheter for alle!Om Agenda:

Agenda er en arbeids- og inkluderingsbedrift lokalisert i Narvik. Deres formål er å styrke den enkelte deltagers forutsetninger og muligheter for framtidig arbeid eller utdanning gjennom moderne og variert arbeidspraksis, opplæring og kvalifisering. Agenda skal bistå med formidling til arbeid eller annen aktivitet som kan gi den enkelte et kvalitetsmessig godt liv.
Bedriften har 50 tiltaksplasser, 50 ansatte og 35 VTA-ansatte. 
Klikk her for å komme til deres nettside.