Vil snu nedturer til oppturer

- Gatelaget er hjertet i det vi driver med, nettopp å snu nedturer til oppturer. Strømsgodset har etablert Gatelaget som et frivillig tilbud til mennesker med rusutfordringer, og vi i Enter forsterker støtten ytterligere gjennom en dedikert jobbkonsulent, sier Sebastian Geverk som er administrerende direktør i Kopano-partner Enter. Målet i dette samarbeidsprosjektet er å få mennesker tilbake i jobb.

To av tre ut i arbeid eller utdanning

Samarbeidet har gitt gode formidlingsresultater for enkeltpersoner, samtidig som Gatelagene i hele Norge har ført til en besparelse på hele 55 millioner kroner årlig - hovedsakelig på grunn av reduserte helseutgifter. I 2020 kom to av tre deltakere tilbake til arbeid eller utdanning.

Er gatefotballen noe for deg?

Dersom du selv eller noen du kjenner er interessert i å delta i gatefotballen og ta det første skrittet mot en ny start, oppfordres du til å kontakte en av samarbeidspartnerne i dag:

Lars Petter i Strømsgodset:
lars.petter@godset.no 
Tlf. 40 80 15 11

Stine på Enter:
Stine@enterkompetanse.no
Tlf. 92 04 28 08

Bilde av logoen til Enter og Strømsgodset, samt en tekst hvor det står "blå ressurs - vi går veien sammen"

Dette initiativet gir ikke bare en sjanse til å forandre livet, men det er også et positivt eksempel på hvordan samarbeid mellom idrett, offentlige tjenester og frivillige organisasjoner kan ha en betydelig innvirkning på samfunnet.

Se video fra Facebook her:

Om Enter:

Enter driver kommersielle virksomheter og har bred erfaring med å hjelpe mennesker tilbake til arbeidslivet i Vest-Viken. Les mer om deres tilbud på deres nettside ved å trykke her.