- Målet mitt er å være i 20% jobb innen februar 2024, sier Kim. Han drømmer om å gjøre en av hobbyene sine til en karriere. Se videoen for å få innsikt i hvordan karriereveiledning kan hjelpe deg på din reise mot en givende karriere og Kims tips til karriereveiledere:

Kims åpenhet rundt egen psykisk helse og uførhet er noe mange av oss kan kjenne oss igjen i. Ifølge Folkehelseinstituttet vil rundt én av fem (20%) oppleve en psykisk lidelse i løpet av et år. Dette kan være et stort hinder for å komme ut i jobb, selv om det eneste vi ønsker er å høre til et sted og få en mer stabil økonomi. 

Vi i Kopano har troen på at alle kan lykkes i arbeidslivet, uansett forutsetninger og drømmer. Vi mener at alle har en kompetanse som noen kan ha bruk for. Er du et digitalt talent som har brukt mye tid på gaming, har du kanskje gode strategiske evner. Har du brukt mye tid på sosiale medier, slik som Kim, er du gjerne kreativ med gode markedsføringsegenskaper. Våre veiledere vil gjøre det de kan for å veilede deg til en jobb eller utdanning som du kan trives med. 

Vi er her for å støtte deg på karriereveien. 

Finn din nærmeste Kopano-partner og snakk med en av våre dyktige veiledere:

Agder
Finnmark
Innlandet
Møre og Romsdal
Nordland
Oslo
Rogaland
Telemark
Telemark og Vest-Viken
Troms
Trøndelag
Vest-Viken
Vestfold
Øst-Viken