Følte meg annerledes og alene

Da jobben min sto på spill følte jeg at det var urettferdig og det utløste en dyp frustrasjon i meg. I oppveksten ble jeg mobbet, og det kom til et punkt hvor jeg opplevde voldelig mobbing. Dette gjorde at jeg følte meg veldig annerledes og alene da jeg vokste opp, til det punktet hvor jeg følte at det ikke var plass til meg.
 

Endring av retning fikk opp motivasjonen

Se hvordan jeg klarte å komme meg gjennom skolen og hvordan endring av retning på videregående fikk opp motivasjonen min. Da jeg fikk jobb etter praksisoppholdet følte jeg at min egenverd vokste, og identiteten min ble veldig knyttet til arbeidet mitt. Se hvordan dette drev motivasjonen min til å kjempe for jobben min da den ble truet, og hvordan dette tillot meg å stå på til tross for at det var tungt og tøft. Da jeg til slutt beholdt jobben min, gjorde det meg ekstra stolt av meg selv og jobben min. 

Dette er min historie:

Intervjuene er produsert av vår gode samarbeidspartner The Human Aspect.

Vi gir deg mulighet til å lykkes i arbeidslivet

Kopano er en landsdekkende kjede av Norges ledende arbeids- og inkluderingsbedrifter, som er eid av det offentlige. Vi jobber for at alle, uansett forutsetninger og drømmer, skal kunne lykkes i arbeidslivet. Vi mener at alle har en kompetanse som kan være til nytte i arbeidslivet. Ønsker du å komme inn i arbeidslivet? Ta kontakt med oss i dag!

Finn din nærmeste Kopano-partner og snakk med en av våre veiledere:

Agder
Finnmark
Innlandet
Møre og Romsdal
Nordland
Oslo
Rogaland
Telemark
Telemark og Vest-Viken
Troms
Trøndelag
Vest-Viken
Vestfold
Øst-Viken

 

Tør å ta de kampene som trengs for å oppnå rettferdighet
Ingrid Elisabeth Fjeldly