Yvonne kjente på en stor skepsis i forkant av kurset, men bestemte seg til slutt for å gi det en sjanse. Det viste seg å være et lykketreff! På kurset møtte hun to karriereveiledere fra Astero som gjennom sin metodikk fikk utfordret Yvonne til å tenke nye veger.

Hun hadde fra tidligere bakgrunn som fagbrev tømrer, årsstudier innen kosthold og personlig trener, samt arbeidserfaring blant annet som profesjonell fotballspiller.
Sammen med sin veileder fikk Yvonne øynene opp for at hun var dyktig med mennesker, og at hun med sine erfaringer kunne utgjøre en forskjell for andre. 
Hun ble utfordret til å tenke i andre retninger enn tidligere, også med fokus på å så godt som mulig bygge opp rundt ønsket om å begynne på nytt og bygge nye relasjoner.

Det gikk ikke så lang tid før de i felleskap fant vegen til KBT Fagskole, og stilling som Erfaringskonsulent. Etter et år med studier har hun nå sikret seg fast jobb i selskapet og etablert seg i Trondheim. Hun trives veldig godt i hverdagen og opplever å nå ha fått sin drømmejobb!

Det er ikke alltid svaret ligger der man selv tenker, og hun oppfordrer alle til å be om faglig karriereveiledning og tørre tenke nye, alternative karriereveier.
Hun har selv også positive erfaringer med å etablere seg på nytt et annet sted, og håper hennes historie kan gjøre andre motivert til å prøve det samme.
Før fast ansettelse som erfaringskonsulent, så tok hun også utfordringen med praksisplasser både i stiftelsen FIRE og Ressurstjenesten. 
I tillegg fikk vi gleden av hennes kompetanse rundt kosthold i en temaveiledning hos Astero.

Takk for at du deler din historie Yvonne! Vi er ydmyk for din reise og er helt sikker på at du kan inspirere mange!

Ønsker din bedrift å være en inkluderende arbeidsplass og gi flere mennesker muligheten til å delta i arbeidslivet? Ta kontakt med oss i Kopano (finn din nærmeste av våre partnerbedrifter ved å klikke her)

Sammen kan vi skape et arbeidsliv med plass og muligheter for alle!