Når jeg vokste opp var ikke funksjonshemningen min noen hindring for meg, men da jeg forsøkte å komme inn på arbeidsmarkedet, ble døren smelt igjen foran ansiktet mitt. Min alltid positive innstilling ble utfordret. Når avslagene fortsatte å komme, tok ventetiden på selvfølelsen min. Det føltes urettferdig og frustrerende, til det punktet der jeg begynte å tvile på meg selv.

Så sa veilederen som Stig hadde hos en av våre partnere:
nå har jeg en løsning! Du søker hos idrettsforbundet.

Veilederen ga tips til hvordan søknaden burde se ut, og ga råd om hva som var lurt å gjøre på jobbintervjuet. - Det var skikkelig nyttig å komme dit, sier Stig. 

Se hvordan jeg fortsatte å utfordre selskaper for å få dem til å se mine talenter, og hvordan jeg til slutt fant en jobb der jeg kunne blomstre. Lær hvordan åpen dialog hjalp arbeidsplassen min med å tilrettelegge for funksjonshemningen min, og hvordan vi sammen utnyttet mine styrker.

Dette er min historie og mine tips til deg som er i samme situasjon:

Intervjuene er produsert av vår gode samarbeidspartner The Human Aspect.

Vi gir deg mulighet til å lykkes i arbeidslivet

Kopano er en landsdekkende kjede av Norges ledende arbeids- og inkluderingsbedrifter, som er eid av det offentlige. Vi jobber for at alle, uansett forutsetninger og drømmer, skal kunne lykkes i arbeidslivet. Vi mener at alle har en kompetanse som kan være til nytte i arbeidslivet.

Ønsker du å komme inn i arbeidslivet? Ta kontakt med oss i dag!

Finn din nærmeste Kopano-partner og snakk med en av våre veiledere:

Agder
Finnmark
Innlandet
Møre og Romsdal
Nordland
Oslo
Rogaland
Telemark
Telemark og Vest-Viken
Troms
Trøndelag
Vest-Viken
Vestfold
Øst-Viken

 

Hvis du får sjansen, vis deg frem.
Stig