Astero har sertifiserte karriereveiledere som kan bidra til at du blir bedre kjent med deg selv, se mulighetene dine og hjelpe deg med å ta gode valg.

Kompetanse Norge definerer målet med karriereveiledning med at mennesker blir bedre i stand til å håndtere overganger og til å ta meningsfulle valg knyttet til utdanning, læring og arbeid gjennom livet.

Astero tilbyr profesjonell karriereveiledning til deg som er søkt inn fra NAV. Her vil du få økt kunnskap om deg selv, og du vil få muligheter til å reflektere over "hvem er jeg" , "hva er mine interesser?" og "hva er mine verdier og personlige preferanser?" I vår karriereveiledning vil vi ta utgangspunkt i deg, ditt mål og dine drømmer. Deretter gir vi deg muligheten til å få erfaring gjennom opplæring og praksis hos relevante arbeidsgivere.

Film: Laget av Kompetanse Norge

 

Digital karriereveiledning

Astero tilbyr også digital karriereveiledning til alle andre som har behov for å ta meningsfulle valg knyttet til utdanning, læring og arbeid. Ved å opprette en bruker og gjennomføre en "profileringsanalyse", vil du kunne finne dine styrker og hvordan du bedre kan bruke disse. Ønsker du at en profesjonell karriereveileder skal se på analysen sammen med deg, bestiller du en digital veiledning (åpent 09.00—21.00 alle dager). 

Ta din profil her