Karrieredagene 11.-12.september 2019

Astero hadde stand på Karrieredagene og i den forbindelse hadde vi en konkurranse om hvilken gruppe som klarte å skrive opp flest positive adjektiv om seg selv. Vi la spesielt vekt på positive adjektiv som kan brukes i jobbsøkerprosesser, men håndtrykk ol. ble også vurdert.
Premien for vinnerlaget ble kr. 1500,- til klassekassa, samt en stor kurv med frukt og litt sjokolade.

20191002_110100 (2).jpg

10. trinn ved Molde Friskole

Gruppen fra Molde Friskole ble vinner av konkurransen
"Positive Adjektiv" med 244 godkjent ord/poeng.


Romsdals Budstikke, 18/7-2019

Romsdals Budstikke, 18/7-2019

Romsdal Budstikke 03.11.2018 Se reportasje i Romsdals Budstikke    her    (krever innlogging).

Romsdal Budstikke 03.11.2018
Se reportasje i Romsdals Budstikke
her (krever innlogging).18.05.06_astero_25.jpg

ASTERO I FREMTIDEN - workshop hos Protomore

Astero ønsker å videreutvikle sine tjenester og løsninger med basis i brukernes behov og framtidige kundekrav. Hva kan digitalisering og nye forretningmodeller bety for Astero, og hvordan kan Asteros tverrfaglige styrke utvikles ytterligere? Dette er noe av bakgrunnen for at Astero gjennomfører en innovasjonsprosess for å nå målet om flere mennesker i varig arbeid.

Link til Protomore sin side finner du her.


Astero mot 50

Neste år fyller Astero 50 år. Vi starter feiringen allerede i år med fagdag og garasjefest med ansatte og inviterte samarbeidspartnere.
Se reportasje i Romsdals Budstikke her. 


Årets Bedrift 2016.jpg

ASTERO AS - Årets bedrift 2016

Styret i Molde Næringsforum delt ut prisen for Årets bedrift 2016 Molde under Silde- og tapasbordet i går. Vi gratulerer Astero!

Her er begrunnelsen: Astero AS har i flere år vært blant landets fremste og mest anerkjente innen sin sektor. Bedriften har for sitt arbeid mottatt flere utmerkelser og har derfor gjentatte ganger hatt besøk av representanter for sentr...ale myndigheter og en rekke nærings- og samfunnsinstitusjoner.

Astero har de siste årene vært gjennom en større omstilling, og har i den prosessen skaffet seg flere bein å stå på. Bevisst fokus på nyskaping og utvikling har medført både nye produkter, arbeidsprosesser og samarbeidskonstellasjoner. Bedriften har økt sin synlighet betydelig ved sin tilstedeværelse og ved aktiv markedsføring. Virksomheten driver både kommersiell og sosial verdiskaping – en balansegang man har maktet til fulle.

Astero er en moderne virksomhet som viser evne til å lytte på markedet. Samtidig ser de «hele mennesket» og arbeider etter følgende kjerneverdier: Respekt for andre, samfunnsansvar og arbeidsglede. Hundrevis av gode eksempler er beviser på at verdiene ikke bare uttales, men etterleves i praksis. Vi snakker om et fyrtårn som alle i Molde kan være stolte av.


"Astero Parken"

Mandag, 9/10-2017, var det offisiell markering for oppstart av nytt parkanlegg på Bergmo. Takket være god økonomisk støtte fra lokalt næringsliv, så kan vi nå starte arbeidet med å klargjøre parken. Tilstede var barn fra Øverland Barnehage og naboer, samt ansatte hos Astero og våre samarbeidspartnere. Se reportasje i Romsdals Budstikke her (krever innlogging),  


Astero I Jobb AS har i år levert 550 deltakermedaljer i tinn til Stranda Fjord Trail Race.
Fjelløpet gikk over 35 kilometer med en total stigning på 3200 meter.
To av våre spreke ansatte, Morten Eilifsen og Bjørn Inge Hepsø deltok i herreklassen og kom på henholdsvis 12. og 16. plass av 216 som kom i mål. Vi gratulerer!


Kantslått.jpg

Kantslått 2017

Årets kantslått går mot slutten og da er det i løpet av to omganger, i juni og august, slått:

Vestnes: 294 km
Rauma/Nesset: 459 km

Til sammen er det slått 753 km vei i Vestnes og Rauma, og litt i Nesset.

(Bildet viser noen av de som har vært involvert i kantslåtten i år.)


Besøk på Astero
NHO og politikere fra Møre og Romsdal besøkte Astero og fikk en gjennomgang bedriften og noen av våre prosjekter.
Se reportasje i Romsdal Budstikke her (krever innlogging).


20170823_104712.jpg

Ny forsendelse til Fretex

I løpet av august 2017 har Astero sendt over 47 tonn med brukte klær til sortering hos Fretex. Det tilsvarer ca 2,5 fulle semitrailere.

Innsamling av brukte klær, sko og andre tekstiler. 
Astero og Fretex samarbeider om innsamling av brukte klær osv. i RIR-området (Molde, Fræna, Eide, Aukra, Midsund, Gjemnes og Nesset) . Se etter de røde Fretex-containere som er plassert på forskjellige innsamlings punkt i de aktuelle kommunene. Du finner kart over hvor containeren er plassert her.
Fretex sine hjemmesider finner du informasjon om hva som kan leveres inn og hva som skjer med klærne.


Følg og lik Astero på Facebook. Her vil vi legge ut litt om det som skjer hos oss og du kan også sende spørsmål ol hvis det er noe du lurer på.


Astero tenker nytt og framover. Vi har derfor laget en liten film som viser litt av det vi holder på med.
Se filmen her.